Nuffnang

Tuesday, January 13, 2009

Homework

Everyday danish akan ada homework...so setiap mlm la juga aku kena check bag dia...mmg start kul 8-9 danish kena bt hw atau klu takde hw dia kena la bt buku exercise yang aku dah beli....so ni la aksi2 danish masa tgh buat hw hehehe....

Masa aku tangkap gambar ni danish tgh khusyuk bt hw....

Bila dah tahu aku tangkap gamabr mula la buat aksi2 lain...

Dah lama2 buat hw cam ni la jadinya...lbh baik aku stop main2 nanti trs tak siap hw dia hehehe...

2 comments:

Saliza said...

tu la ari2 ade keje umah skang. haus aku mengajor nya haha. yg die plak nak cpt siap jek. hehe

Alyda Ali said...

whahhaha haus takpe ida dh nak naik darah tinggi dah...danish bab menulis dgn kaler ok tp bab nak hafal mmg ida selalu naik hangin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...