Nuffnang

Monday, November 17, 2008

Pertandingan Mewarna..

Sambil2 tunggu huby main bola..tiba2 pihak penganjur buat announcement ada pertandingan mewarna tuk anak2 yang ada kat situ...ok gak buat cam tu sekurang2nya budak2 takde la boring menunggu lama2...aku mula2 cam tak excited pun nak masukkan nama danish...ye la dia bkn pandai pun nak mewarna ni...sekali ada member kat situ ajak msk, saje suka2 katanya...anak dia lg la baru 2 tahun heheheee...daripada budak2 tu main lari2 baik diaorg mewarna atau lagi tepat menconteng whahahaaa...yang bestnya semua yang masuk mesti dpt hadiah...danish confirm la takkan dpt top 3 heheheeee....mula2 huby mls nak tgu sampai lunch sbb dia penat br blk dari terengganu dgn tak tido seharian, tapi bila aku ckp nanti danish dpt hadiah w/pun tak menang dia ckp ok lak heheheee....sekali masa peyampaian hadiah huby dpt lak cabutan bertuah...huhuhuuu bertuah la sgt dpt milo je setin besar whahahahaa...huby aku bertuah dia standard cam tu je selalu, jarang la bertuah dpt hadiah besar2, tp ok la dari aku yang selalu tak bertuah ni hehehee....danish pun hadiah saguhati dpt milo gak...ye la dah penajanya milo dapat la milo je...byk lak aku dpt milo semlm leh la buat stok tuk 2 bln hehehe.....


Mewarna pun kejap duduk, meniarap, cangkung semua ada hehehee..

Sambil mewarna mainan wajib ada..lepas dah penat dia main lak...

Ni la hasilnya yang danish warna atau conteng heheheee...

6 comments:

Saliza said...

haha memcm gaya mewarna ek. bagus gak tuh merenapkan nilai2 pertandingan hehe

Alyda Ali said...

hehehee..dia bkn nak bt btl2..kejap2 dah boring..tu dia nampak dh penuh warna, dia ckp dh siap..

asnaida said...

Akak..

akak letak url blog sy salah la, huhuhu...

haihhh... haihh...

Alyda Ali said...

alamak ye ke..patut tiap kali akak buka tak blh..igtkan dh kena block kt ofis ni hehheee...bg la URL awk yg btl..

edrina said...

hahahha... ok aper danish color.. sesuai aa tu ngan umur dia :-)

Alyda Ali said...

tu la kak danish cm mls skt...buat sekejap2 boleh la.. lama2 dia boring...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...