Nuffnang

Tuesday, December 24, 2013

Inner Magic & Inner Neck...

LATEST UPDATE...

Lepas inner magic dpt sambutan hangat...supplier keluarkan inner terbaru iaitu Inner Neck...mmg lama dah Inner Neck ni org jual tp x secantik inner neck yang dikeluarkan supplier yang sama dgn Inner Magic ni....bila pakai mmg tak ada masalah lembik di bahagian awning...awning ttp cantik terletak...kalau pakai inner neck ni pakai shwl jarang pun tak ada masalah dah..lagi senang...







Sejak 2 menjak ni hati terbuka nak jadi businesswomen hehehe..permulaan dulu jual brng yg beli kt vietnam je..skrg dh ada member yg nak meniaga so lagi la semangat...

Mcm2 kami plan nak jual...tp kebanyakkannya baju siap, kain cotton, tudung & inner...skrg ni tunggu stock masuk je lagi..lps ni lagi sebuk nak uruskan kain baju yg byk2 tu...

Inner magic ni pada asalnya aku beli utk pakai sendiri...maklum la muka bulat so x sesuai nak pakai inner yang melekap kat dahi...so nampak org jual kt FB mcm best je...cuba beli 2 helai...bila pakai mmg best....promote kat kawan2 ofis...ambil order sekali....last2 byk lak permintaan...lagipun penjual tu ada juga jual borong..so better la aku lak yang menjualkan...boleh buat duit lebih....


So skrg ni aku dh jadi dealer inner magic ni...mmg betul2 magic sbb sampai je ofis dlm masa sehari lesap...ramai btl yg suka...sebelum restock lagi org siap2 dh booked....tapi nak dptkan stock pun payah gak..kat supplier pun org berebut...

Keistimewaan inner magic ni :-
BILA PAKAI TAK MELEKAP KAT DAHI, MUNCUNG CANTIK JE
TAK PERLU GUNTING BELAKANG ANAK TUDUNG ANDA LAGI UTK DAPATKAN MUNCUNG
TAK SAKIT TELINGA SBB TAK MENCENGKAM
KALAU NAK BUAT DIA MELEKAP KAT DAHI TU BOLEH JE....
RM10/PC + POS RM5 TO SMNJUNG/RM8 TO SBH/SRWK

Siapa muka bulat dah tak ada bermasalah nak bergaya pakai shawl....



Ni cth tuan umah yg bermuka bulat pakai...tp sbb terlebih bulat aku kena buka getah belakang tu..baru naik awning dia....

So skrg boleh beli shawl/halfmoon byk2 hehehe...Sesiapa teringin nak beli boleh whatsapp/wechat/sms kt no ni 013-7824099..tp hanya utk belian runcit..saya tak jual secara borong ;)..

UPDATE - 10/10/2013

Sekarang makin banyak kaler baru..latest warna2 pastel...

 
Cantikkan...kaler dia soft je....



Ini antara warna yang ada..hampir 30 kaler baru yang dikeluarkan....sebelum ni warna agak dark2...tp yang baru ni semua warna yg soft/pastel...nampak lebih ceria....

 Apa tunggu lagi..meh la order cepat...stock mmg panas x sempat sejuk dah sold out....yang ada ni pun baru amik sehari dah tinggal sikit....jgn risau every week saya akan topup stock baru...mungkin juga akan datang ada warna lain akan dikeluarkan...

4 comments:

Fatonah Rahim said...

As salam...

salam perkenalan...
cantik2 koleksi tudung..:)

Syikin Tarmizi said...

Boleh ke saya nak order inner magic ni?

Nur Izzah Samsudin said...

Salam, salam perkenalan...sis ada buka getah belakang tukan...nanti tak longgar ke? Sbb saya ada jugak try inner nie..tapi mungkin sebb muka panjang so bahagian tepi pipi tu selalu naik ke atas...ingat nak jugak buka getah tu..macamana sis buat ya? :-)

Alida Ali said...

Biasamya tak longgar sgt...jgn buka sampai abs getah tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...